Lessen op zondagochtend 6 november 2022?

Dao Yin Qi Gong, Tai Chi en Kung Fu lessen zondag 6 november 2022

Zoals je weet, Guo Shu Cup wordt gehouden op zondag 6 november 2022. En we raden iedereen om vooral te komen kijken. Natuurlijk is het nu de vraag: gaan de lessen in de Chinese zaal dan wel door deze zondag?

Goed nieuws voor Dao Yin Qi gong en Tai Chi Chuan-beoefenaars!

Jazeker, de zondaglessen Dao Yin Qi Gong en Tai Chi gaan door. We willen namelijk iedereen de gelegenheid bieden om zijn/haar kracht te vergroten, de gezondheid te verbeteren en uiteraard om lekker te bewegen.

Proeflessers zijn op zich ook welkom, toch raden we aan om om op een andere datum te proeven omdat we dan meer de gelegenheid hebben om vragen te beantwoorden.

Alleen de Kung Fu les gaat niet door, maar…

Alleen Liu He Kung Fu wordt verplaatst naar maandag 7 november ’22 om 18:30 uur. Zowel de leraren als de leerlingen zijn namelijk volledig in beslag genomen door de Guo Shu Cup in de zaal beneden.

Maar niet getreurd, want niet alleen kun je ook naar de Guo Shu Cup kijken, de Kung Fu les is kun je alsnog volgen een dag later. En natuurlijk, Kung Fu proeflessers zijn dan ook zeker welkom.

Kortom, iedereen kan goed trainen en/of naar de Guo Shu Cup komen kijken. Van harte welkom!

 

0
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.