We zijn zeer verheugd om meester Zhang Jian weer te mogen ontvangen in Nederland!

Het is zeldzaam om buiten China deze kwaliteit van Qigong onderwezen te krijgen vanuit de bron van het systeem. Met deze workshop bieden we authentieke kennis aan die zelfs in China nog moeilijk te vinden is. Vanuit de rechtstreekse overlevering van Zhang Guangde, de stichter van Daoyin Yangsheng Gong en een autoriteit op het gebied van Daoyin, geeft Zhang Jian les.

De mensen die al eens deelgenomen hebben aan een workshop met meester Zhang Jian weten dat hij “the real deal” is. De training is pittig en meester Zhang Jian zal je gegarandeerd je lichaam laten ervaren op een manier die je nog niet eerder gevoeld hebt. Dit doet hij echter met een zachtheid en stapsgewijze duidelijke aanwijzingen zodat de workshop voor ieder niveau van ervaring toegankelijk is.

Het trainen in de aanwezigheid van Zhang Jian brengt je in staat de ziel van Daoyin te voelen. We spreken uit ervaring dat een weekend met deze meester in Daoyin voor iedereen een verrijking is. Je zal voldaan huiswaarts keren.

Het programma voor vrijdag is “Tong Jing Huo luo”. De verkorte vorm van de 49 meridiaan vorm. De betekenis van de vorm is ruw vertaald: De meridianen openen en de Qi in de meridianen laten circuleren

Deze vorm bevat de essentie van de grote vorm. Hij bestaat uit 6 bewegingen en daardoor gemakkelijk te trainen. Wil je ooit de 49 meridiaan vorm doen dan is dit een prima introductie.

In de weekend workshop gaan we de alom geprezen “Shi Er Gong Fa” doen. “Shi Er” is 12 in het Chinees en “Gong Fa” is vrij vertaald een oefening. Deze vorm van 12 bewegingen is speciaal samengesteld vanuit 50 verschillende Daoyin-vormen voor de Chinese Health Qigong Association.

Wat doet zo een vorm?

Deze vorm reduceert bij regelmatig trainen stress en heeft dus een preventieve werking voor een verscheidenheid aan aandoeningen. Daarnaast reguleert hij de interne organen en hun functies zoals peristaltiek van de darmen, spijsvertering, enz. Door het stimuleren van de bloeddoorstroming worden huid, haar, spieren, pezen en andere weefsel beter gevoed.

De vorm omvat:

  • Principes vanuit de Chinese geneeskunde, 5 elementen, bagua, Yin Yang,…
  • Ademhalingsoefeningen
  • Stretchen, buigen, zinken in de benen, roteren
  • Een zeer sterk meditatief en rustgevend karakter
  • Zittende versie
  • Enz.

Na de vorm is er tijd om vragen te stellen.

Er is thee, fruit en een kleine versnapering aanwezig. In de directe buurt van de school kan je gemakkelijk eetgelegenheden en supermarkten vinden.

Gezien het succes van de laatste keer is het belangrijk je plek te reserveren!

Kosten en reservering:

Kosten:

Voor Vrijdag:

40€

Voor Zaterdag en zondag:

Leden van de school kunnen de prijs navragen in de school zelf.

160€ indien je geen lid bent van de school

135€ indien je geen lid ben van de school maar reeds eerder de workshop hebt gedaan

NL 61 INGB 000 807 2232stuur een mail naar:

info@liuhemen.nl

[product id=”101208″][product id=”101211″]
8
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.