Zomertijd

Zomertijd: de klok gaat een uurtje vooruit in het voorjaarIn de nacht van zaterdag 25 en zondag 26 maart 2023 gaat de zomertijd in. Dus wanneer de klok 2:00 uur slaat, gaat de kleine wijzer een uurtje vooruit naar 3:00 uur.

Sinds het jaar 1997 is deze maatregel opnieuw ingevoerd. Wereldwijd zijn het welgeteld 70 landen die zich aan de zomertijd en wintertijd houden. En vrijwel iedereen in Nederland zijn zich bewust dat de klok een uurtje verzet moet worden.

Toch vinden we het belangrijk om de studenten die op zondag trainen hierop te wijzen. We willen voorkomen dat leerlingen een uur te laat arriveren in de Chinese zaal.

Tijdens het laatste weekend van maart: zomertijd

Zet de klok en wekker(s) een uurtje vooruit tijdens de laatste zaterdagnacht op zondagnacht van maart. Zo kom je nergens te laat, en al zeker niet bij de zondagslessen de Tai Chi, de Kung Fu les en de Tai Chi Wu stijl-workshop.

Zet voor het gemak alvast in de agenda:

  • In oktober gaat de wintertijd in, tijdens de laatste zaterdagnacht op zondag; een uur terug.
  • In maart gaat de zomertijd in, tijdens de laatste zaterdagnacht op zondag; een uur vooruit.
0
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.