Personal coaching & training

Ben je op zoek naar een Personal Coach, of Personal Trainer, die je helpt om zo snel en zo gezond mogelijk in vorm te komen? Sifu Eleonora is een getalenteerde en enthousiaste Personal Coach die als geen ander begrijpt hoe belangrijk het voor je is om in vorm te komen en vervolgens ook te behouden. En dat het behoorlijk verwarrend kan zijn om dit zo efficiënt mogelijk te doen. Met een Personal Coachings Programma van Sifu Eleonora heb je de juiste kennis bij de hand en een goeie stok achter de deur. Zo kun je voor keiharde resultaten gaan.

Wie is Sifu Eleonora

Sifu H.E. Eleonora heeft zijn hele leven gewijd aan een groot aantal verschillende Martial arts stijlen om al snel te concentreren op Kung Fu. Na verloop van tijd is het accent verschoven naar de ‘Internal Arts’ zoals Bagua, Taichi, Qi Gong, Dao Yin en meditatie in het algemeen.

Een leraar is nooit klaar met zijn of haar kennis, Sifu Eleonora is dan ook meerdere keren per jaar in China om daar nieuwe kennis op te doen, nieuwe stijlen te ontdekken en zich verder verdiepen in de bijna oneindige kennis van Qi Gong.

De laatste jaren verdiept Sifu Eleonora zich in de kennis van Prof. Zhang Guang De, en is een van de 19 erkende leerlingen die les mogen geven in de Dao Yin en Qi Gong stijlen zoals ontwikkelt door Prof. Zhang Guan De.

De kennis en ervaring heeft Sifu Eleonora omgezet in transparante en toegankelijke lessen en workshops.

In een personal trainingsprogramma zal in eerste instantie worden besproken wat de gewenste verwachtingen zijn en waarom men wilt trainen.

Op basis hiervan wordt een persoonlijk programma ontwikkelt die gedurende een vooraf besproken tijdspanne wordt geoefend.

Wil je meer weten over deze aanpak? Neem dan snel contact op!

Tel. +31 20 676 1238

Mail: liuhemenschool [@] gmail.com